۰۸ مهر ۱۳۸۹
۰۴ مهر ۱۳۸۹
اینها با حمایلی از اعراب که بر دوش می کشند، خود را " نمایندگان!!! " ایرانیان میخوانند
۳۰ شهریور ۱۳۸۹
تل انبار گندم در کنار خیابان های اصفهان
۲۸ شهریور ۱۳۸۹
اهل بیت رجال خلافت اسلامی در فرودگاه الجزایر
از این آمار خون می چکد
اگر در اين سالها، خون را از روي آسفالت جادهها نشسته بودند، اگر خون با آب پاك نميشد، لابد همه جادههاي كشورمان حالا از خون 22 هزار نفري كه سالانه در حوادث رانندگي جان ميدهند، سرخ و لزج شده بود.
اگر آن جسدها را از سطح جادهها جمع نميكردند، اگر جسدها روي زمين باقي ميماندند، لابد حالا جادهها با جسد فرش شده بودند.
حالا اگر اين 22 هزار جسد سالانه را در همه سالهايي كه ما خبرنگارها از غيراستاندارد بودن جادهها انتقاد كردهايم ضرب كنيد، آن وقت طولانيترين جادههاي كشور هم براي چيدن جسدها كم ميآيند و آنقدر تنهاي بيجان زنها و مردها و كودكان روي هم انباشته ميشوند كه شايد دل خيلي از مسوولان(!!) به رحم بيايد و جادهها را ايمن كنند!!؟؟.
آمار خونبار
تصادف در جادههاي درونشهري و برونشهري در آخرين تعطيلات تابستان امسال(2 روز)، 97 كشته و 1150 مجروح حاصل رانندگي در كشور، بر جاي گذاشت. اين آماري است كه سرهنگ ضياءالدين آن را روز گذشته در گفتگو با ايسنا ارائه كرد تا آه از نهاد خبرنگارها برآيد!، گروهي از مسوولان كه صفحه روزنامه را ورق ميزنند، ناراحت شوند(!!) و آن دسته از مردم كه عزيزي را در جاده از دست دادهاند، به گريه بيفتند.
او اعلام كرد: روز پنجشنبه 1736 تصادف در جادههاي درون و برونشهري كشور رخ داد كه از اين تعداد، 38 فقره تصادف منجر به فوت و 470 فقره تصادف منجر به جرح شد و در آنها، 46 تن از هموطنان كشته و در 470 فقره تصادف منجر به جرح 628 تن مجروح شدند.
به گفته او، روز جمعه هم 1400 تصادف رخ داد كه از اين ميان 31 فقره منجر به فوت و 389 فقره منجر به جرح شد و در آنها، تن كشته و در 389 فقره تصادف منجر به جرح 522 تن مجروح شدند.
از سوي ديگر، آخرين آمار ارائه شده از سوي مركز تحقيقات پزشكي قانوني كشور گوياي آن است كه در تصادفات رانندگي 4 ماهه نخست امسال با رشدي 3/5 درصدي نسبت به مدت مشابه در سال گذشته حدود(!) 8030 نفر در حوادث رانندگي جان خود را از دست دادهاند كه تقريبا سه چهارم آنها در جادههاي برونشهري و روستاها به وقوع پيوسته است.
جادهها يا مردم، كدام مقصرند؟
هرچند رئيس مركز اطلاعات و كنترل ترافيك پليس راهور كشور در تحليل علت اصلي اين تصادفات در روزهاي پنجشنبه و جمعه هفتهاي كه گذشت، انحراف به چپ، عدم توجه به روبهرو و تخطي از سرعت مطمئن برشمرد و پيشتر نيز وزير راه ادعا كرده بود كه اشتباهات رانندگان دليل اصلي تصادفات است اما هيچ مسوولي نميتواند اين حقيقت را انكار كند كه ناايمن بودن جاده ها هم در تصادفات نقش دارد، به طوري كه امسال فرمانده پليس راه كشور اعتراف كرد حدود 40 درصد از تصادفات، به علت نقص در جادهها و استاندارد نبودن آنها رخ ميدهد و اگر راهها ايمن باشند، آن وقت حتي در صورت بروز خطاي انساني، تبعات كمتري گريبانگير قربانيان ميشود.
سردار بيگي، رئيس مركز كنترل ترافيك پليس راهور با رد گفتههاي وزير راه و ترابري به خبرنگاران گفت كه وزير راه و ترابري نيز بر مشكلات راهها واقف است و قبول دارد كه راههاي كشور از لحاظ فني استاندارد لازم را ندارند.
او افزود: در حال حاضر جادههاي كشور ويژگيهاي كامل يك جاده استاندارد را ندارند و براي عبور رانندگان متناسب نيستند. بسياري از راههاي كشور از نظر شيب، عرض و علائم مشكلات فني داشته و از تمام خصوصيات لازم براي يك جاده استاندارد برخوردار نيستند.
به گفته فرمانده پليس راه كشور، علاوه بر راههاي اصلي راههاي فرعي نيز كه بخشي از تصادفات در آنها به وقوع ميپيوندد، پارامترهاي يك جاده را ندارند.
۲۷ شهریور ۱۳۸۹
برای شهردار منطقه 9 دو بار فاتحه بخوانید !؟
مضرات زنان زيبا براي سلامت مردان!!؟؟؟
اما.........!؟
فرض کنید بعد از 50 سال زنده ماندن در ایران یعنی نمردن از بیماری های تنفسی و قلبی، انواع سرطان، مسمومیت از انواع سموم موجود در برنج و دیگر مواد خوراکی خطرناک، جا خالی دادن از تیر هایی که بعضا در خیابان ها در می شود و جان سالم به در بردن از تصادفات جاده ای و فرود های نا خوشایند هواپیما های توپولف، چقدر کون سوزی دارد اگر یک مرتبه با دیدن یک دختر خانم خوشگل سکته قلبی کنید و بمیرید!؟
به هر حال شما را نمی دانم ولی با وجود این همه ریسک باز هم بنده ترجیح می دهم در مجاورت با خواهران سمت چپ تصویر سکته قلبی که هیچ، سرطان پانکراس بگیرم تا اینکه در مجاورت خواهران سمت راست عمری زندگی کنم!!؟
۲۵ شهریور ۱۳۸۹
تصادف مرگ بار تریلی با اتوبوس و سواری در مدخل شهر همدان
وقتی صیغه موقت ( تن فروشی ) مباح و مجاز بود ، به فکر جا و مکانش نباید بود!!؟؟
سایت حکومتی تابناک: به تازگی در کشور و به ویژه در تهران، پدیده جدیدی بروز کرده است که طی آن صاحبخانهها واحدهای استیجاری خود را برای یک هفته، یک روز و حتی چند ساعت اجاره میدهند و در قبال آن اجارهای چند صد هزار تومانی از مستاجران میگیرند
این صاحبخانهها عمدتا آپارتمانهای خود را به جوانان اجاره میدهند که به خاطر مسائلی(!!) نمیتوانند جشن و مناسبتهای خود را در منزل خود و با والدینشان برگزار کنند!...
بر پایه این گزارش، این اقدام برخی از مالکان آپارتمانها، نارضایتی ساکنین این واحدها را برانگیخته است!؛ چرا که مهمترین آفت این گونه تجمعات، به ویژه حضور افراد غریبه برای چند ساعت در یک واحد آپارتمانی که عموما با جشن و برگزاری پارتی گاه(!!) مختلط همراه است، متوجه ساکنینی است که به صورت دائم در آنجا مستقر و زندگی زن و فرزندان خود را در آنجا بنا کردهاند .
علاوه بر این، در این زمینه همچنین باید افزود، چه کسی میپذیرد در همسایگی واحدهای آپارتمانی زندگی کند که هر روز با حضور افراد مختلف پر و خالی میشود(!!) و جز مزاحمت و دردسر چیز دیگری ندارد !...
بنابراین لازم است(!) نیروی انتظامی ضمن برخورد با اینگونه مالکان، دفترهای معاملات ملکی را به عدم تبلیغ چنین مواردی مجبور نماید(!)؛ چرا که در این صورت و به محضی که این فرایند همهگیر شود( عافیت باشه) و برخی از صاحبخانههای سودجو چنین معاملاتی را پر سود و فایده ببینند، آسایش را از ساکنین به ویژه در مجتمعهای شلوغ و چندین واحدی خواهند گرفت،(!!) صرفا به دلیل اینکه سود بیشتری عایدشان شود.
این در حالی است که منازل مسکونی در واقع جایی برای آسایش و آرامش و محلی برای تربیت فرزندان(!!) خانوادههاست که در صورت ادامه چنین روندی، کودکان و نوجوانان با انواع و اقسام اعمال و رفتار خلاف قانون و عفت عمومی روبهرو خواهند شد!!؟...
۲۳ شهریور ۱۳۸۹
۱۸ شهریور ۱۳۸۹
کودکان کار در عصر خلافت اسلامی -2
کودکان کار علاوه بر این که در شرایط بسیار نامطلوب از نظر تغذیه و انجام کارهای خطرناک و حاد به سر می برند در معرض بزهکاران حرفه ای اعم از سارقین یا باندهای توزیع مواد مخدر، عوامل ایجاد خانه های فساد و ... نیز قرار می گیرند. در عین حال رفتار عموم شهروندان نیز در سرنوشت آنها بی تاثیر نیست
کودکان کار در عصر خلافت اسلامی
کودکان کار علاوه بر این که در شرایط بسیار نامطلوب از نظر تغذیه و انجام کارهای خطرناک و حاد به سر می برند در معرض بزهکاران حرفه ای اعم از سارقین یا باندهای توزیع مواد مخدر، عوامل ایجاد خانه های فساد و ... نیز قرار می گیرند. در عین حال رفتار عموم شهروندان نیز در سرنوشت آنها بی تاثیر نیست