۰۸ دی ۱۳۹۱

آ سوده بخوابید ...... شهر در امن و امان است !!

                                 نمایندگان (!) مجلس  شورای (!) اسلامی
                           جلسه علنی و .................. رسمی !!!!!!!

۰۶ دی ۱۳۹۱

بچه‌های زلزله‌زده برای درس خواندن همه چیز کم دارند

یکی از امدادگران داوطلب در مورد شرایط آموزشی و مدارس مناطق زلزله‌زده  گفته است: «بعضی‌ها می‌گفتند اگر زلزله نمی‌شد نمی‌فهمیدیم استانی غنی مثل آذربایجان چنین جاهای محرومی هم داد.»

«وضعیت مدارس در روستاهای آذربایجان قبل از زلزله هم در حد فاجعه بوده، شاید خدا خواست زمین بلرزد که همه بفهمند مردم این مناطق در چه وضعیتی زندگی می‌کنند.»

یکی از امدادگران داوطلب در مورد شرایط آموزشی و مدارس مناطق زلزله‌زده هم گفته است: «بعضی‌ها می‌گفتند اگر زلزله نمی‌شد نمی‌فهمیدیم استانی غنی مثل آذربایجان چنین جاهای محرومی هم داد.»

کمبود فضای آموزشی استاندارد، مدرسه در مقاطع مختلف، آموزگار، لوازم التحریر، و سایر امکانات تحصیلی از جمله مواردی ست که به گفته این امدادگر دانش آموزان زلزله زده اهر، هریس و ورزقان به آن نیاز دارند
.
 او توضیح می دهد: «مثلا روستای تِویل که از مناطق شمالی ورزقان است و ۳۶ خانوار دارد، ۱۵ دانش آموز هستند که مدرسه‌شان یک کانکس است و از قبل هم همین‌طور بوده. معلم‌شان هم یک سرباز معلم است که در تصادف پایش شکسته و در این مدتی که از سال تحصیلی می‌گذرد هنوز سر کلاس نرفته‌اند. یا در روستای کَلَم، که ۲۱ دانش آموز اول تا ششمی دارد، یک معلم مسئول همه این بچه هاست.  آنها مجبورند به زبان فارسی درس بخوانند، اما سطح آموزش آن قدر پایین است که تقریبا هیچ کدام‌شان بلد نیستند فارسی حرف بزنند.»!!.

۰۵ دی ۱۳۹۱

موضوع انشاء: يك لقمه نان حلال !

 
نان حلال خيلي خيلي خوب است. من نان حلال را خيلي دوست دارم. ما بايد هميشه دنبال نان حلال باشيم. مثل آقا تقي. آقاتقي يك ماست‌بندي دارد. او هميشه پولِ آبِ مغازه را سر وقت مي‌دهد تا آبي كه در شيرها مي‌ريزد و ماست مي‌بندد حلال باشد. آقا تقي مي‌گويد: آدم بايد يك لقمه نان حلال به زن و بچه‌اش بدهد تا فردا كه سرش را گذاشت روي زمين و عمرش تمام شد، پشت سرش بد و بيراه نباشد.
دايي من كارمند يك شركت است. او مي‌گويد: تا مطمئن نشوم كه ارباب رجوع از ته دل راضي شده، از او رشوه نمي‌گيرم. آدم بايد دنبال نان حلال باشد. دايي‌ام مي‌گويد: من ارباب رجوع را مجبور مي‌كنم قسم بخورد كه راضي است و بعد رشوه مي‌گيرم!
عموي من يك غذاخوري دارد. عمو هميشه حواسش است كه غذاي خوبي به مردم بدهد. او مي‌گويد: در غذاخوري ما از گوشت حيوانات پير استفاده نمي‌شود و هر چه ذبح مي‌كنيم كره الاغ است كه گوشتش تُرد و تازه است و كبابش خوب در مي‌آيد. او حتماً چك مي‌كند كه كره الاغ‌ها سالم باشند وگرنه آن‌ها را ذبح نمي‌كند. عمويم مي‌گويد: ارزش يك لقمه نان حلال از همه‌ي پول‌هاي دنيا بيشتر است!! آدم بايد حلال و حروم نكند. عمو مي‌گويد: تا پول آدم حلال نباشد، بركت نمي‌كند. پول حرام بي‌بركت است.
من فكر مي‌كنم پدر من پولش حرام است؛ چون هيچ‌وقت بركت ندارد و هميشه وسط برج كم مي‌آورد. تازه يارانه‌ها را خرج مي‌كند و پول آب و برق و گاز را نداريم كه بدهيم. ماه قبل گاز ما را قطع كردند چون پولش را نداده بوديم. ديشب مي‌خواستم به پدرم بگويم: اگر دنبال يك لقمه نان حلال بودي، پول ما بركت مي‌كرد و هميشه پول داشتيم؛ اما جرأت نكردم. اي كاش پدر من هم آدم حلال خوري بود.!!!..

۰۱ دی ۱۳۹۱

زلزله‌زدگان آذربایجان - ایران اسلامی

مسئولان (!!)  بارها تاکید کرده‌اند که "زلزله‌ زده چادر نشین نداریم!!!".

۲۹ آذر ۱۳۹۱

سفره‌ی شب یلدای بسیاری از ایرانیان کوچکتر شده است

افزایش شدید قیمت میوه و آجیل در آستانه‌ی شب یلدا به کسادی چشمگیر بازار این محصولات منجر شده است. بنابر گزارش‌ها بهای آجیل به نسبت سال پیش دو برابر شده و فروش هندوانه به نصف کاهش یافته است.
در آستانه‌ی طولانی‌ترین شب سال، بهای ملزومات سفره شب یلدا افزایشی کم‌سابقه پیدا کرده است. منابع خبری در ایران( اسلامی )  گزارش می‌دهند با توجه به قیمت‌های کنونی میوه و آجیل، سفره‌ی شب یلدای بسیاری از ایرانیان کوچکتر از سال پیش خواهد بود و سفره‌ی بسیاری از شهروندان خالی خواهد ماند.

۲۳ آذر ۱۳۹۱

سفره ی ایرانیان تا چه اندازه سالم است ....؟


جنون گاوی در برزیل

رسانه‌های برزیلی از مرگ یک گاو ۱۳ ساله در ایالت "پارانا" بر اثر بیماری جنون گاوی خبردادند. دولت برزیل که یکی بزرگترین صادرکنندگان گوشت گاو است، نخست این خبر را تکذیب کرد، اما مدتی بعد وزارت کشاورزی برزیل این خبر را تأیید کرد!.

ایران(اسلامی) اولین واردکننده گوشت برزیلی

ایران (اسلامی) در سال ۲۰۱۰ بعد از روسیه دومین وارد کننده گوشت از برزیل بود و در سال ۲۰۱۱ به دلیل افزایش میزان واردات به مقام اول رسید!.
مقام اول ایران در واردات گوشت برزیل هنگامی بدست آمد که مقامات روسیه در سال ۲۰۱۱ واردات گوشت از سه ايالت ماتو گروسو، پارانا و ريو گرانده دو سول در برزيل را به علت "مباحث فنی و به‌ويژه مراقبت‌های بهداشتی" به حالت تعليق در آوردند.
خبرگزاری فارس روز چهارشنبه (۲۲ آذر/ ۱۲ دسامبر) به نقل از محسن مشکات، معاون سازمان دامپزشکی نوشت: «طبق اعلام نظری که از سازمان بهداشت جهانی دام کردیم، آنها اعلام کردند یک مورد گزارش جنون گاوی در یکی از گاوهای این کشور قابل اغماض و واردات بلامانع است!!.» این درحالی است که سازمان بهداشت جهانی دام مدت‌هاست برزیل را در لیست کشورهای "کنترل نامنظم و ریسک بالای جنون گاوی" قرار داده است.

تفاوت ژاپن و ایران

معاون سازمان دامپزشکی ایران ( اسلامی ) افزوده است: «بیمار بودن یک راس دام بیانگر این نیست که همه دام‌های برزیل آلوده بوده یا گوشت‌هایی که در این کشور تولید می‌شوند، آلوده هستند.!» این اظهارات در حالی صورت گرفت که دولت ژاپن که تنها سه دهم درصد واردات گوشت خود را از برزیل تامین می‌کند، بخاطر همین یک راس گاو بیمار سریعا واکنش نشان داد و واردات گوشت از این کشور را کاملا ممنوع و متوقف کرد
مشکات، معاون سازمان دامپزشکی ایران (اسلامی) می‌گوید: «دام‌هایی که در برزیل کشتار می‌شوند و گوشتشان به ایران می‌آید کمتر از سه سال سن دارند در صورتی که بیماری جنون گاوی معمولا در دام‌های سن‌دار بروز می‌یابد!. از سوی دیگر میزان واردات گوشت ایران از برزیل طی ماه‌های اخیر محدود شده است.» ولی البته اشاره‌ای به این موضوع نمی‌کند که ابتلا به بیماری جنون گاوی در سن پایین صورت می‌گیرد و علائم آن سال‌ها بعد آشکار می‌شود.


برنج‌های هندی

علیزاده شایق، دبیرانجمن حمایت از تولید برنج با بیان اینکه هنوز از سوی دولتمردان مشخص نشده برنج‌هایی که از هند به ایران وارد شده‌اند آلوده به ماده سمی آرسنیک هستند یا خیر، از واردات برنج اروگوئه‌ای خبر داد.
دبیرانجمن حمایت از تولید برنج در بیان علت اصلی واردات بی‌رویه محصولاتی مانند برنج از برخی کشورها گفت: «البته بخشی از برنجی که به کشور وارد می‌شود بدلیل تامین نیاز داخل است و بخشی دیگر هم از سر اجبار، چراکه به سبب وجود تحریم‌ها، کشورهایی که از ایران نفت خریداری کرده‌اند نمی‌توانند در ازای خرید خود ارز پرداخت کنند و ناچارا به ازای آن، کالا و محصولاتی مانند برنج و گندم به ایران صادر می‌کنند.
علیزاده شایق در گفت‌وگو با خبرگزاری مهر به آلودگی برنج‌های هندی به ماده سمی آرسنیک اشاره کرد و افزود: «چندسال پیش یکی از مسئولان دولتی موضوع آلوده بودن برنج هندی به ماده سمی آرسنیک را مطرح کرد که این اظهارنظر واکنش‌های زیادی را در داخل و خارج کشور به همراه داشت.»
دبیر انجمن حمایت از تولید برنج ! همچنین می‌گوید: «درآن زمان دولت نام ۱۳ برند برنج هندی که اصلا در بازار وجود خارجی نداشتند را آلوده به ماده سمی آرسنیک اعلام کرد و بعد از آن موضوع مسکوت ماند!.» این اظهارنظر درحالی بود که علاوه بر محققین داخلی یکی از مسئولان هندی صراحتا اعلام کرد که برنج‌های صادراتی کشورشان به ایران آلوده به ماده سمی آرسنیک است..

سفره سالم ایرانیان؟

شیر با وایتکس، اجناس تقلبی، برنج آلوده به ماده سمی آرسنیک، پیدا شدن بند انگشت قطع شده در همبرگر، گوشت‌هایی که در برزیل مشکل بهداشتی دارند و حال خطر جنون گاوی؛ براستی سفره ایرانیان تا چه اندازه سالم است؟ .

۲۰ آذر ۱۳۹۱

زورگیری با قمه در تهران در روز روشن

 
انتشار گسترده فیلم کوتاهی از زورگیری با قمه در روز روشن در تهران، یک بار دیگر ادعای پلیس و نیروی انتظامی درباره برقراری امنیت در پایتخت را با چالش مواجه کرد.
کاربران شبکه های اجتماعی اینترنت و وبلاگ نویسان، با استناد به این فیلم، عملکرد نیروی انتظامی را به باد انتقاد گرفته اند.
این فیلم نخستین بار در سایت عصر ایران منتشر شد.در ویدئو مشاهده می‌شود که چهار زورگیر با دو موتورسیکلت در ساعات روز و مقابل چشمان شهروندان به یک مرد حمله می‌کنند تا به او دستبرد بزنند.
سارقان با تهدید قمه، مالباخته را مجبور می‌کنند تا کیف و کت اش را تحویل بدهد، اما او مقاومت می‌کند و یکی از زورگیرها پس از گرفتن اموال مرد، با وارد آوردن ناگهانی یک ضربه قمه، صورت او را مضروب می‌کند تا زمین‌گیر شود و نتواند تعقیب‌شان کند، سپس هر چهار سارق از صحنه وقوع جرم می‌گریزند.
با وجود اینکه تعدادی خودرو و موتورسیکلت عبوری شاهد این صحنه هستند، اما یکی از موتورسوارها که ماسک به چهره دارد، آنها را با لگد و فریاد تهدید می‌کند تا از آنجا دور شوند!.
از سوی دیگر دو مرد که از ساختمان روبرو خارج شده‌اند، از فاصله 6-7 متری به تماشای صحنه زورگیری می‌ایستند و هیچ اقدامی انجام نمی‌دهند و حتی با فریاد بقیه را خبر نمی‌کنند.
سایت عصر ایران در این خصوص نوشته است اینکه چه شده که(!؟) زورگیران در روز روشن، به خود جرأت می دهند مردم را چنین غارت کنند، موضوعی است که نمی توان از کنار آن با بی اعتنایی گذشت.
اسماعیل احمدی مقدم، فرمانده نیروی انتظامی کشور روز گذشته در حاشیه همایش مدیریت دانش و پلیس دانش بنیان!!.  در پاسخ به سئوال خبرنگاری که از او در مورد انتشار فیلم زورگیری چند موتورسوار پرسیده بود گفت: "من در جریان تمام سرقتهای پایتخت نیستم."
او افزود: "این حوزه دارای مسئول است و رئیس پلیس پایتخت باید وقوع سرقت را کنترل و با سارقان برخورد کند البته اگر سرقت مهمی رخ دهد به اطلاع من می‌رسد!!."

انتقاد تند کاربران
این سخنان احمدی مقدم در حالی بیان شده که یکی از خوانندگان سایت بازتاب نوشته "نیروی انتظامی لطف کند اگر کارهای اصلی نظیر جمع آوری ماهواره، جمع آوری وب لاگ نویسان، پروژه حجاب و عفاف تمام شد، یک گوشه چشمی هم و این موارد بندازه."
خواننده دیگری هم نوشته: "پلیس رفته ماهواره بچینه...!. مردم هم جرات نمی کنند روزگارشونو رو از این بدتر کنند... بدبخت مرد، پول به جهنم صورتش... واقعا شوک آوره."
البته این نظرات ملایم تر در سایت های داخل کشور منتشر شده است. در سایتی مثل بالاترین که اکثر کاربران آن از منتقدان و مخالفان حکومت هستند، نظرات بسیار تندتر و البته غیرقابل انتشارتر بوده اند.
به عنوان مثال کاربری گفته بود: "خاک تو سر مسئولین امنیت کشور. واسه مانتوی تنگ همیشه حی و حاضرن افسوس..."
کاربر دیگری هم نوشته بود: "جمهوری(!) اسلامی حکومت اراذل و اوباشان است! چرا باید برخورد کنه؟"
مسئولان قضایی و امنیتی کشور هم بر نگرانی مردم از جرایمی مانند خفت گیری و زورگیری تاکید می کنند اما مدعی هستند که اوضاع امنیت بهتر شده است.

۱۸ آذر ۱۳۹۱

در افغانستان مردم میتوانند علیه فساد درکشورشان حداقل این گونه اعتراض کنند

  فساد اداری در افغانستان، مردم را وادار به اعتراض و راه پیمائی کرده است

و..... اما ،  ایران اسلامی، که قرار بود " این دنیا و آن دنیای "مردم وامانده در صحنه اش  را" درست! " کنند- به شهادت همه ی آشفتگی ها و بهم ریزی هائی که در سطوح مختلف شاهدیم، در عمق فساد و فجور، دست و پا میزند.

۱۷ آذر ۱۳۹۱

بهای دلار در ( ایران اسلامی) دوباره روندی صعودی به خود گرفت!

در طول یک هفته‌ی گذشته بهای دلار در بازار آزاد بار دیگر رو به افزایش گذاشت و در پایان معاملات روز پنج‌شنبه، ۱۶ آذر از مرز سه هزار تومان گذشت. ظاهرا بانک مرکزی قادر به تامین ارز مورد نیاز نیست.
مطابق گزارش‌های دریافتی از تهران روند صعودی بهای ارزهای خارجی در بازار آزاد در آخرین روز هفته همچنان ادامه یافت. به نوشته‌ی سایت اقتصاد آنلاین بهای هر دلار آمریکا از نخستین ساعت‌های پنج‌شنبه، ۱۶ آذر از مرز ۳ هزار تومان گذشت.
ظاهرا فعالیت اتاق مبادلات ارزی که از ابتدای ماه مهر برای تثبیت قیمت‌ها آغاز شد به نتیجه‌ی مطلوب نرسیده است!. مهدی غضنفری، وزیر صنعت، معدن و تجارت ! ،۱۳ آذر اعتراف کرد: «بانک مرکزی نمی‌تواند ارز کشور را به طور کامل تامین کند.»

۱۶ آذر ۱۳۹۱

۱۵ میلیارد دلار قاچاق و ۲ و نیم میلیارد کالای تقلب ، در بازار اسلامی ایران !

 بيشتر لباس‌ها و سایر کالاهایی كه به ايران وارد می‌‌شوند چينی، تايلندی، بنگلادشی و یا از ترکیه هستند، هرچند که ممكن است روی آن‌ها برند‌های معروف مربوط به ساير كشورها هم نصب شده باشد!.. محصولاتی با مارک‌‌های آمريكايی و اروپایی به سختی وارد ايران می‌‌شوند و اگر هم وارد شوند قیمت‌آن‌ها به گونه‌ای نیست که هر کسی بتواند از عهده خرید آن برآید.
 مهدی ابویی، معاون پیشگیری(!) ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز می‌گوید:« اگر هر کالایی کد رهگیری داشته باشد ، صاحب آن شناسایی و معلوم خواهد شد که این کالا از کجا آمده و چه کسی آن را آورده است». وی می‌افزاید:«ولی عده‌ای درمقابل اجرای آن مقاومت می‌کنند، چرا که منافع سود جویان را تعطیل می کند. این سودجویان باند و رانت دردستگاه دولتی دارند..
 نتیجه این‌که، بسیاری از کارگاه‌های موسوم به "زیر پله‌ای" این مارک‌ها و برچسب‌ها را کیلویی از بازار خریداری و بر روی تولیدات داخلی و یا کالاهای چینی و ساخت ترکیه می‌چسبانند!!.
فروش برچسب و مارک خارجی در ايران (اسلامی) تخلف محسوب نمی‌شود. در ايران(آشفته امروز) قانون كپی رايت وجود ندارد. از طرفی شركت‌های صاحب و مالک اين مارک‌‌ها هم در ايران نمایندگی ندارند که بخواهند از تولید کنندگان کالاهای تقلبی شکایت کنند!..
در ایران چند عامل در تولید و استقبال خریداران از کالای تقلبی عمل می‌کنند. نخست این‌که کالاهای ساخت ایران از هر نظر(کیفیت، طرح، دوام، قیمت و غیره) در بین مردم خوشنام نیستند. در مورد کالای چینی هم که بازار ایران را تسخیر کرده، مهدی ابویی، معاون پیشگیری ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز می‌گوید:« مدیریت واردات یعنی اینکه، آشغال چینی وارد کشور نشود». ... اما اکنون حتی سنگ قبر و تسبیج مومنین(!) هم جزئی از هزاران اجناس قاچاق و قلابی هست که دربازار (عدل اسلام ایرانی) به مردم (وا مانده در صحنه! قالب میشود .....