۲۸ تیر ۱۳۹۴

                         مردمی که اجازه شادی جمعی و  آزاد ندارند
مردمی که اجازه شادی جمعی و آزاد ندارند، مردمی که در روزهای معمولی امنیت و اجازه ندارند تا آزادی زندانیان سیاسی را خواستار شوند، مردمی که در خیابان به خاطر نوع پوشش شان بازخواست می شوند، این مردم از هر فرصتی برای شادی جمعی و حضورِ خود حقیقی شان در عرصه عمومی استفاده می کنند حتی از فرصت توافق هسته ای!!.
خيابان انگار بهانه است براي مردم تا هم شادي كنند و برقصند و هم حقوق از دست رفته شان را فرياد بزنند. حقوق ساده شهروندي كه ممنوع است.

< رژیم اسلامی >  ایران بعد از سی و شش سال با «دشمن؟!» خود به مذاکره نشست ولی حاضر نشد با زنان کشورِ خودش دورِ یک میز مذاکره بنشیند و در مورد حقوقی که از آنان نقض کرده حرف بزند!
در < رژیم اسلامی > ایران محدودیت های به مراتب مهمتری وجود دارد که بخشی از مردان جامعه باید نگران آن باشند. به عنوان مثال بخشی از مردان جامعه آن دسته ای که به حجاب اجباری اعتقاد دارند باید اول از همه ذهن < کپک زده و شیپیشه خورده > خودشان را در مورد مفاهیم بی عفتی و نگاه به زن آموزش دهند نه آنکه از زن بخواهند حجاب بپوشد جذابیت زنانه خود را پنهان کند.

My Stealthy Freedom آزادی یواشکی زنان در ایران
_________________________________________________________________________________

۲۰ تیر ۱۳۹۴

یک سوم کارتن‌خوابهای ایران < اسلامی >  زن هستند
معاون رئیس‌< دولت >< رژیم اسلامی>  ایران در امور زنان و خانواده روز شنبه< امروز> اعلام کرد که یک سوم کارتن‌خواب‌های ایران زن هستند.
شهیندخت مولاوردی به خبرگزاری ایلنا گفت نتایج  بررسی‌ های صورت  گرفته  نشان  می‌دهد  از  ۱۵  هزار  کارتن   خواب ایران< اسلامی>، پنج هزار نفر آنها زن هستند.
وی با تاکید بر این که اعلام این آمار «سیاه‌نمایی» نیست، گفت ۱۳ نهاد در< رژیم اسلامی>  ایران، از جمله شهرداری و سازمان بهزیستی، مسئول رسیدگی به این وضعیت هستند که باید به وظایف خود در این زمینه عمل کنند!!
_________________________________________________________________________________

۱۹ تیر ۱۳۹۴

دوست و دشمن می‌گویند اخلاق در جامعه در حال جان دادن است و باید دفن اخلاق را اعلام کرد.»


اعتراف امام جمعه یزد: باید دفن اخلاق را اعلام کرد.
«به مسائل، حساسیت کاریکاتوری داریم؛ به شکم‌های گرسنه‌ای که به تن‌فروشی افتاده حساس نیستیم»

امام جمعه موقت یزد: «دوست و دشمن می‌گویند اخلاق در جامعه در حال جان دادن است و باید دفن اخلاق را اعلام کرد...؛ برخی روحانیون امروز به آستین کوتاه جوان و موسیقی حساس هستیم، ولی به شکم‌های گرسنه‌ای که به تن‌فروشی افتاده حساس نیستیم
در حالی که در سال‌های گذشته، بسیاری از جامعه‌شناسان، مردم‌شناسان، روان‌شناسان و آسیب‌شناسان اجتماعی، بارها نسبت به افول اخلاق در جامعه ایران هشدار داده‌اند، محمدحسن معزالدینی، امام جمعه موقت یزد، گفته است: «دوست و دشمن می‌گویند اخلاق در جامعه در حال جان دادن است و باید دفن اخلاق را اعلام کرد.
اعتراف به شکست و اعلام «دفن اخلاق» در < رژیم> اسلامی، ۳۷ سال پس از تاسیس آن، توسط یکی از متولیان رسمی دین سیاسی، در شرایطی صورت می‌گیرد که بنیان‌گذار این < رژیم >، روح‌الله خمینی، در آغاز انقلاب، از «آبادی دنیا و آخرت به وسیله اسلام» سخن گفته بود:
«ما علاوه بر اینکه زندگی مادی شما را می‌خواهیم مرفه بشود، زندگی معنوی شما را هم می‌خواهیم مرفه باشد!!. شما به معنویات احتیاج دارید. معنویات ما را بردند اینها!!. دلخوش نباشید که مسکن فقط می‌سازیم، آب و برق را مجانی می‌کنیم، اتوبوس را مجانی می‌کنیم، دلخوش به این مقدار نباشید. معنویات شما را، روحیات شما را عظمت می‌دهیم!!؛ شما را به مقام انسانیت می‌رسانیم!!. اینها شما را منحط کردند؛ این‌قدر دنیا را پیش شما جلوه دادند که خیال کردید همه چیز این است. ما، هم دنیا را آباد می‌کنیم و هم آخرت را!!!.
 یکی از اموری که باید بشود همین معناست که خواهد شد. این دارایی از غنایم اسلام است و مال ملت است و مستضعفین. و من امر کرده‌ام به مستضعفین بدهند، و خواهند داد. و پس از این هم تخفیف‌های دیگر در امور خواهد حاصل شد؛ لکن یک قدری باید تحمل کنید. به این نغمه‌های باطل گوش نکنید؛ آنها حرف می‌زنند ما عمل می‌کنیم. آنها شما را می‌خواهند دلسرد کنند از اسلام؛ اسلام پشتیبان شماست.»
به گزارش «خبرآنلاین» از یزد، حجت‌الاسلام محمد حسن معزالدینی، ظهر امروز پس از نماز ظهر و عصر در مسجد حظیره یزد با اشاره به اینکه حضرت علی زندگی خود را در سطح پایین قرار داده بود، گفت: حضرت علت این امر را احتمال وجود افراد ناتوان در جامعه ذکر می‌کند و می‌گوید مبادا کسی شب گرسنه سر به بالین بگذارد.
این استاد حوزه علمیه!! تصریح کرد: «این رفتار حضرت است که وی را پیش همه از جمله مسیحیان و یهودیان محبوب می‌کند و آنان درباره علی می‌نویسند.»
وی گفت: «فکر می‌کنم اگر امیرالمومنین الان حاضر بود، می‌گفتند تو ضد انقلابی! تو ضد پیغمبری! چرا؟ چون مسیحیان از تو تعریف می‌کنند! باید دید تو چه کرده‌ای که آنان از تو تعریف می‌کنند!»
«به مسائل، حساسیت کاریکاتوری داریم»

«باید دفن اخلاق را اعلام کرد»
وی گفت: دوست و دشمن می‌گویند اخلاق در جامعه در حال جان دادن است و باید دفن اخلاق را اعلام کرد.»
معزالدینی سپس گفت: «ماها به چیز حساس هستیم؟»
به گزارش خبرآنلاین، نواده شهید صدوقی با اظهار تاسف گفت: «برخی روحانیون امروز به آستین کوتاه جوان و موسیقی حساس هستیم، ولی به شکم‌های گرسنه‌ای که به تن‌فروشی افتاده حساس نیستیم.»
وی گفت: «بگوییم چرا آستین‌ها کوتاه شد ولی از آن طرف هم بگوییم چرا بیت‌المال کم آورد؟ متاسفانه به اسلام و ارزش‌ها نگاه کاریکاتوری داریم.»
وی سپس گفت: «در دارالعباده یزد چه کسی خبر دارد در خانواده‌ها چه می‌گذرد و مسائل اخلاقی در چه سطحی است؟»
«ای کاش آن آقای نماینده دست کسانی که بیت‌المال را غارت کردند هم می‌شکست!»
نواده شهید صدوقی در واکنش به گفته یکی از نمایندگان مجلس [حجت‌الاسلام حمید رسایی] که ما دست کسی که توافق بد را امضا کند، می‌شکنیم، گفت: «ما هم با این گفته موافقیم، ولی ای کاش آن آقای نماینده دست کسانی که بیت‌المال را غارت کردند هم می‌شکست!»
وی افزود: «متاسفانه آنجا خفقان گرفته‌ایم ولی در مورد مذاکرات مدام حرف می‌زنیم. در حالی که باید هر دو جا دست بشکنیم 
_________________________________________________________________________________

۱۷ تیر ۱۳۹۴

شلاق به دلیل روزه خواری!
روز بدی را شروع کرده بودم. صحنه شلاق به دلیل روزه خواری! ... با خود گفتم: «کدام قانون این مجازات را پیش بینی کرده است؟... به راستی آیا در قانون مجازات اسلامی روزه خواری جرم است؟ .
تظاهر به روزه خواری مطابق قانون جرم نیست، بلکه این رفتارمامورین و قاضی صادر کنده حکم خلاف قانون است.»
در حقوق کیفری ایران روزه خواری جرم نیست. استناد به ماده ٦٣٨ قانون مجازات اسلامی که برای تظاهر به عمل حرام مجازات تعیین کرده است نیز فاقد منطق حقوقی است، چرا که افعال حرام (از جمله دروغ گویی و غیبت) در میان مردم بسیار زیاد اتفاق می افتد، چه بسا روزانه هزاران هزار عمل حرام از قبیل دروغ و غیبت و ... رخ دهد. اما کی و چگونه این افراد مجازات می شوند؟
بنابراین صرف نظر از اینکه روزه خواری یا روزه داری یک امر شخصی است و حلال و یا حرام بودن آن ربطی به دولت ندارد، جرم انگاری آن نیز با این استدلال که عملی حرام رخ داده، خلاف اصل قانونی بودن جرم و مجازات است.