۲۶ فروردین ۱۳۹۳

وقتی جامعه ای بهم ریخت و آشفته و بی نظم و بی قاعده و قانون شد - <انگل> ها- آنچه دل تنگ شان خواست انجام میدهند.


 اینجا مهرشهر(کرج) فاز۴ خیابان۴۰۲ شرقی است، منزل مسکونی که توسط مردی ۴۵ سال تبدیل به زباله دانی محله شده است!...
همسایه ها از مردی به سخن به میان آوردند که ۲ سال است آشغال های محله را زودتر از ماموران شهرداری جمع می کند!


                     حمل جام  بزرگ شیشه با موتور سیکلت !! - درصد خطر و خسارت و مرگ را حدس بزنید*

۲ نظر:

ناشناس گفت...


نوکیسه‌های جمهوری اسلامی که تقریبا همه از نزدیکان حکومت‌اند برای خرج کردن ثروت‌های بادآورده راه‌های گوناگون دارند؛ خودروها و آپارتمان‌های چند میلیارد تومانی بخش آشکار و قمار از بخش‌های پنهان آن است.
آگهی آپارتمان‌های لوکس یا "پنت هاوس"های چند صد متر مربعی در وبسایت‌های قانونی در ایران فراوان به چشم می‌خورد و گزارش و تصویر آن نیز در رسانه‌ها و مطبوعات منتشر می‌شود.
روزنامه خراسان اول مهرماه از فروش یک واحد مسکونی در منطقه کامرانیه تهران به قیمت ۳۰ میلیارد تومان خبر داد. چند روز پیش از آن نشریه " اقتصاد ایران آنلاین" با رجوع به صفحه نیازمندی‌های روزنامه‌ها گزارشی منتشر کرد از "پنت‌هاوس"های چند صد متری و چند میلیارد تومانی در مناطق شمالی تهران.
خانه و خودروی میلیاردی را نمی‌توان به راحتی پنهان کرد. خانه‌های لوکس اگر در محله‌های دنج از چشم بسیاری پنهان بماند خودروهای پورشه، لامبورگینی و مازراتی را می‌توان در خیابان‌های تهران دید. بخش‌های پنهان ریخت و پاش نوکیسه‌ها شامل کارهایی چون قمار در قمارخانه‌های خصوصی می‌شود.
به این مکان‌ها شاید نتوان به راحتی سرکشی کرد اما خبرهای مربوط به آن به گوش مردم می‌رسد و گاهی نیز در رسانه‌های خبری منعکس میشود.
سایت خبری بازتاب نوشت: « مارخانه‌های لوکس در تهران بیداد می‌کند.»
به نوشته‌ بازتاب، «رشد نقدینگی و وام‌های کلان و معاملات انحصاری، برای چهارمین بار در تاریخ سی و سه سال معاصر، موجب پیدایش " طبقه جدیدی " شده که بیشترین دلواپسی شخصی این نوکیسه‌ها را رقابت بر سر رنگ پورشه و مازراتی و قمارهای کلان، اما نه در بانکوک و قبرس، بلکه در تهران، بیخ گوش منازل آقایان تشکیل می‌دهد.»
مشتری قمارخانه‌های لوکس تهران را "صاحبان معاملات انحصاری واردات انگور تا پورشه و پروژه‌های نفتی و بدهکاران بزرگ بانکی" معرفی اند. گردانندگان این قمارخانه‌ها " امنیت را با شکار آقازادگان از هر نوعش تامین می‌کنند."
دو قمارخانه خصوصی در زعفرانیه و کامرانیه با "نوشیدنی‌هاى بهتر و خانم‌هاى زیبا و سرشناس‌تر" با هم رقابت می کنند. قمارخانه های رقیب در محله‌های خوش‌نشین تهران رو به فزونی اند. در فرشته، الهیه، زعفرانیه، سعادت‌آباد و شهرک غرب چنین قمارخانه‌هاى لوکس در حال تاسیس است.
بسیاری از این مراکز که یافتن آدرس‌شان با چند پرس‌وجو میسر می‌شود جز با اطلاع و همکاری نیروی انتظامی امکان ادامه‌ کار ندارند. این موضوع مانند خرید و فروش مشروبات الکلی در تفریحگاه‌های شمال است.
سایت بازتاب تعداد قماربازان نوکیسه را حدود دو هزار نفر برآورد کرده و می نویسد: سرمایه ‌گذاران جدیدى ظهور کرده‌اند که سابقه صنعتی و ورزشی دارند و تاسیس باشگاه‌های شرط‌بندى، اولین اقدام آنها برای گسترش قمار است.

نگاهی به سایت های شرط بندى فوتبال و پوکر و مانند آن نگاهی بیاندازید. از صد هزارتومان تا یک میلیون تومان. سایتهاى خارجى و داخلى، برخی شان فیلتر نشده و چند تایی هم فقط اعضای خیلی خودى دارند، اما انتقال پول در داخل انجام میشود. این سایت ها نماینده داخلی دارند و دلار را به تومان تبدیل میکنند و از سیستم بانکى داخل کشور استفاده می کنند.
شاهین بیست و پنج ساله است. با حمایت یک نوکیسه، آپارتمانی مُبله در فرمانیه اجاره کرده، ماهیانه چهار میلیون تومان. پنج دستگاه کارت خوان، یک میز قرمز قمار، چند سیم کارت اعتباری و چند دست لباس مجلسی و اسپورت، اسباب کار قمارخانه است.
داوُد در زعفرانیه قمارخانه ای مشابه دارد. با هم رقابت می کنند. البته داوود با آن که مدیریتش کمی خشک است، خدماتش باکیفیت تر است. نوشیدنیهاى بهتر و خانم هاى زیبا و سرشناس تر. همانند اینها درمحله های خوش نشین تهران رو به فزونی است.

ناشناس گفت...


رشد 33 در صدی صیغه
کاهش 4ر4 درصدی ازدواج



رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور روز گذشته (سه شنبه) در یک نشست خبری اعلام کرد: در سال 92 به نسبت سال 91، طلاق بالغ بر ۴/۶ درصد رشد و ازدواج هم ۴/۴ صد کاهش داشته است.
همچنین در سال 92 نسبت به سال 91 صیغه (ازدواج موقت) 33 در صد رشد داشته است.
بیشترین کاهش ازدواج در یزد با ۱۶/۷ درصد به ثبت رسیده است و کمترین کاهش در خراسان جنوبی با 2/8 درصد بوده است.
این کاهش ازدواج در تهران ۳/۱ درصد است.
بیشترین افزایش طلاق در بوشهر ثبت شده است. دراین استان طلاق رشد ۱۵/۶ درصدی داشته است. کمترین رشد طلاق در فارس به ثبت رسیده با ۱۵/۳ درصد کاهش.
طلاق در استان تهران ۱/۸ درصد افزایش داشته است.
بیشترین دلیل طلاق دخالت خانواده‌ها، عدم تحقق شروط ضمن عقد، اعتیاد و فقر مالی گزارش شده است.