۰۸ آبان ۱۳۹۳

اسلام ذاتا نیازی به سینما ندارد. !... «اگر اسلام ذاتا یا عرضا به سینما احتیاج داشت، حضرت حق، ملائکه مقرب و آقا رسول‌الله حتما فکری برای سینما می‌کردند و به نوعی به این حوزه وارد می‌شدند!!.»

زنان هنرپیشه و خشم افراطی‌های<عقب مانده> در ایران اسلامی.

با انتخاب دو فیلم "آذر، شهدخت، پرویز و دیگران" و "رستاخیز" به عنوان بهترین‌‌فیلم‌ها، سی و دومین دور جشنواره فیلم فجر به اتمام رسید. "کیفیت نازل" فیلم‌های ارائه شده به جشنواره، انتقاد اصلی به این دوره بود، اما با برگزاری نشست‌های مطبوعاتی و انتشار تصاویر زنان سینماگر ایرانی، خشم و حملات سایت‌‌های افراطی نیز شروع شد.
انقلاب نیوز می‌نویسد: «بدحجابی و در برخی موارد کشف حجاب که این روزها در بین برخی بازیگران زن به یک امر عادی تبدیل شده است، و اگر زن بازیگری بخواهد باحجاب در محافل حاضر شود دیگر به او توجهی نمی‌شود، در روزهای اخیر و در حاشیه جشنواره فیلم فجر که داعیه‌دار فرهنگ ایرانی و اسلامی و انقلابی است به یک معضل جدی بدل شده است.»
انقلاب نیوز در ادامه حملات خود می‌نویسد: «بازیگران زن که این روزها همه نگاه‌ها را به سمت و سوی خودشان جذب کرده‌اند و در حاشیه جشنواره فیلم فجر هر روز تصاویری از آنها در رسانه‌ها منتشر می‌شود و از آنها تجلیل به عمل می‌آید با سر و وضع بسیار زننده و با آریش‌های غلیظ و بدحجابی حاضر می‌شوند و خودنمایی می‌کنند.»
انقلاب نیوز سپس یک سطر قبل از انتشار چند عکس از تصاویر خبرگزاری‌های رسمی جمهوری اسلامی  می‌نویسد: « پیشتر از نشر این تصاویر از شما مخاطبان عزیز عذرخواهی می‌کنیم!!.»
یوسفعلی میرشکاک در نشست سینمای دینی گفته است: «ما لباس‌هایمان را از دست داده‌ایم و برهنه شده‌ایم، معماری‌مان از دست رفته، مناسبات اخلاقی‌مان تباه شده. ذات سینما همین چیزی است که امروز به ما رسیده؛ همین سینما است که این لباس و معماری و مناسبات اخلاقی را برای ما آورده و این‌ها در ذات سینما وجود دارد.»
یوسفعلی میرشکاک در نشست سینمای دینی افزود: "رهبرانقلاب" می‌فرمود ما با سینما مخالف نیستیم بلکه با فحشا مخالفیم؛ بر خلاف عده‌ای که از این حرف نتیجه می‌گیرند که او تعرضی به سینما نداشته‌، من فکر می‌کنم او با بیان اینکه ما با فحشا مخالفیم اتفاقا به ذات سینما تعرض می‌کرد ".
یوسفعلی میرشکاک در نشست سینمای دینی نتیجه گرفته است که اسلام ذاتا نیازی به سینما ندارد. وی گفت: «اگر اسلام ذاتا یا عرضا به سینما احتیاج داشت، حضرت حق، ملائکه مقرب و آقا رسول‌الله حتما فکری برای سینما می‌کردند و به نوعی به این حوزه وارد می‌شدند!!.»
مرتضی آقاتهرانی، استاد اخلاق دولت احمدی‌نژاد نیز ۱۹ بهمن برخی از فیلم‌های جشنواره را به نادیده گرفتن "خط قرمزها"ی حکومت متهم کرد. او به خبرگزاری فارس گفت: «مثلا در برخی فيلم‌ها به بدترين شکل ممکن به سبک زندگی اسلامی پرداخته می‌شود يا به ارزش‌ها تهاجم می‌شود. برخی از آنها هم فتنه و فتنه‌گری را توجيه می‌کنند.»
حسین نوری همدانی، ‌از مراجع تقلید شیعه، انتقاد کرده است که ‌"برخی از برنامه‌های مربوط به این جشنواره خلاف مقررات اسلامی است؛ در حالی که چنین جشنواره‌هایی باید در راستای اهداف انقلاب باشند".
احمد علم‌الهدی، امام جمعه مشهد، هم معترض است که اصولا برنامه‌هایی مانند جشنواره فیلم "سنخیتی با دهه فجر سال ۵۷ ندارد". علم‌الهدی از مسئولان می‌خواهد همه همت خود را صرف "سنخیت برنامه‌های دهه فجر با دین" کنند و مانع "برگزاری برنامه‌های غیرشرعی و ضد ارزشی در مشهد و شهرستان‌ها" شوند.
نیروهای محافظه‌کار از همان روزهای پیروزی انقلاب اسلامی با سینما و به‌‌ویژه حضور زنان بر روی پرده سفید مشکل داشتند.
تلاش‌های <رژیم> برای تربیت نسل جدیدی از هنرمندان که آثار "ارزشی" خلق کنند با صرف سال‌ها وقت و سرمایه‌گذاری هنگفت تا کنون به هیچ نتیجه‌ای نرسیده است.
موفقیت‌های سینما و تئاتر ایران در صحنه بین‌المللی تقریبا در همه موارد به وسیله آثاری به دست آمده که اگر مسئولان بر ضد آنها نبوده باشند، حداکثر تحمل‌شان کرده‌اند.
در سال‌های پس از انقلاب رفتار دوگانه‌ای در برابر تولیدکنندگان و به‌ویژه بازیگران زن دیده می‌شود. حکومت از سویی تا جایی که می‌تواند برای آن‌ها محدودیت ایجاد می‌کند، از طرف دیگر هنگامی که می‌خواهد فستیوال بین‌المللی فیلم فجر را برگزار کند، ترجیح می‌دهد ویترینش را با آنها تزیین کند.
انقلاب نیوز می‌نویسد: «بازیگران زن که به نوعی الگوی دختران ایرانی ما هستند باید با اوضاع بهتری در محافل عمومی حاضر شوند نه اینکه با تقلید از فرهنگ منحط و برهنگی غربی، خودشان را به نمایش بگذارند و بی‌فرهنگی را در جامعه اسلامی رواج دهند.»
<برهنگی و فرهنگ منحط غرب !، درتصاویر مورد اشاره "انقلاب نیوز!" بخوبی دیده میشوند!>
انقلاب نیوز می‌نویسد: «بازیگران زن متاسفانه با الگوگیری از بازیگران غربی می‌خواهند شباهت خاصی به آنها پیدا کنند. این روزها جشنواره فیلم فجر را به اسکار و کن تبدیل کرده‌اند و با اوضاع بسیار زننده همراه با آرایش غلیظ و بدحجابی حاضر می‌شوند و فرهنگ جامعه!! را مورد حمله قرار می‌دهند».
مجمع فیلمسازان سینمای ایران نیز در بیانیه‌ای هشدار می‌دهد که عده‌ای "کمر به قتل سینمای ایران بسته‌اند".

۱ نظر:

ناشناس گفت...

اذعان به شکست در تحمیل حجاب اسلامی

علی اشرفی در سرمقاله ای در روزی نامه! “سیاست روز” نوشته است:

«اکنون باید پذیرفت که بخشی از جامعه – خواه بزرگ توصیفش کنیم و خواه کوچک بپنداریم – نه تنها اعتقادی به رعایت حجاب ندارند بلکه بخشی از آنان از سر اعتراض به وضعیت موجود کشور، بر بی حجابی اصرار هم دارند…
تا زمانی که تعداد آنان کم بود، شاید زور چاره کار بود! و امکان باحجاب کردن آنان وجود داشت!. اما اکنون که متاسفانه کثیری از جوانان ما از بی هویتی فرهنگی در رنجند! یا به هویت دیگری تمایل نشان می‌دهند، حجاب اجباری دشوار به نظر می‌رسد…
حجاب اجباری را باید در حدی به قانون تبدیل کرد که امکان پیاده شدن آنها باشد و الا قانون حجاب، در عمل به قانون متروکی مبدل خواهد شد که حتی اگر زور هم باشد، باز اجرائی نخواهد شد.»
این اظهارات پیش از هر چیز گویای این واقعیت است که جامعه ایران اسلامی نیست، بلکه میخواهند به ضرب شلاق و شکنجه و اعدام اسلامی اش کنند.
سخنان علی اشرفی اذعان به شکست در تحمیل حجاب اسلامی بر زنان و اسلامیزه کردن جامعه است. حجاب یک رکن پایه ای رژیم اسلامی است. . به گل نشستن ماشین سرکوب رژیم در این عرصه از تقابل با جنبش آزادی زن و اردوی آزادیخواهی و برابری طلبی یک نقطه عطف مهم در تحولات سیاسی جامعه است.
در این زمینه آخوند جنتی نیز در نماز جمعه گذشته گفته است:
“متاسفانه امروز در مساله حجاب مشکل داریم و باید یک ستادی مقتدر برای مساله حجاب ایجاد شود!! و افرادی با اختیارات کامل در این مورد چاره جویی کنند.!!” ....