۱۹ مهر ۱۳۹۴

در این طرح که از سوی وزارت آموزش و پرورش! حمایت می‌شود، دختران دبستانی تحت آموزش‌های خاص قرار می‌گیرند و در صورت چادری شدن، جوایز متعددی دریافت می‌کنند و از امتیازهایی مثل بلیت مجانی برای مراکز فرهنگی و ورزشی و همینطور، شرکت در برنامه‌های کودک تلویزیون برخوردار می‌شوند

چادری شدن هزاران دختر دبستانی در ۱۰ سال گذشته، در < رژیم اسلامی > ایران .
عدالت برای ایران - هزاران دختر دبستانی در ده سال گذشته به دلیل “طرح ملی!! حجاب مدارس” چادری شده اند. براساس آمارهای مرکز تحقیقات و طرح‌های کاربردی حجاب (ریحانه)، نزدیک به ۱۸ هزار دختربچه بین ۷ تا ۱۲ سال در سال تحصیلی گذشته از سوی طلبه‌های مستقر در مدارس ابتدایی دخترانه هفت استان ایران تحت آموزش و تشویق برای پوشیدن چادر قرار گرفته‌اند.
 همین موسسه اعلام می کند که فقط در سال ۱۳۹۰، هزار و ۴۴۰ نفر در شهر تهران و ۶۸۲۶ هزار و ۸۲۶ نفر در شهرهای مشهد، ارومیه، اصفهان، شیراز، کاشان، ساری و شهرری تحت آموزش‌های طلبه‌های زن، چادری شده‌اند.
 در این طرح که از سوی وزارت آموزش و پرورش! حمایت می‌شود، دختران دبستانی تحت آموزش‌های خاص قرار می‌گیرند و در صورت چادری شدن، جوایز متعددی دریافت می‌کنند و از امتیازهایی مثل بلیت مجانی برای مراکز فرهنگی و ورزشی و همینطور، شرکت در برنامه‌های کودک تلویزیون برخوردار می‌شوند. این طرح قرار است به تدریج در تمامی مدارس کشور اجرا شود.
عدالت برای ایران، به مناسبت ۱۹ مهر، روز جهانی دختربچه ها، ضمن انتشار این آمار، نگرانی خود را از نقض حقوق کودکان دختر در ایران به دلیل اجبار به رعایت حجاب اسلامی ابراز می دارد.
اینفوگرافیک “مدرسه، با مانتو و مقنعه”، که به همین مناسبت منتشر شده، واقعیات و آمارهای مربوط به حجاب دختربچه‌ها را به طور خلاصه نشان می‌دهد. ‌
عدالت برای ایران پیش از این در یک گزارش تحلیلی، آمارهای یادشده را به علاوه سایر موارد نقض حقوق دختربچه‌ها به دلیل حجاب اجباری به کمیته حقوق بشر سازمان ملل متحد تسلیم کرده بود. این کمیته قرار است در بهمن ماه امسال به وضعیت حقوق کودکان در < رژیم > اسلامی ایران رسیدگی کند.
رعایت نکردن قوانین حجاب در ایران< اسلامی >  مجازات حبس و جریمه نقدی در پی دارد و از آنجا که سن مسئولیت کیفری برای دختران ۹ سال است، ‌دختربچه‌هایی که حجاب را رعایت نکنند از سن ۹ سالگی مجرم به حساب آمده و می‌توانند مورد مجازات قرار بگیرند!.
آماردقیق بازداشت یا توبیخ دختران زیر ۱۸ سال به دلیل رعایت نکردن حجاب هیچ‌گاه به صورت رسمی اعلام نشده اما اظهارات مقامات رسمی انتظامی برخورد با کودکانی که حجاب کامل اسلامی ندارند را تایید می‌کند.
 به عنوان نمونه  رضا حسینی، فرمانده گرمسار اعلام کرده که ۸۲ درصد زنانی که در طول شش ماه نخست سال ۱۳۸۶ به اتهام «بدحجابی» بازداشت شده‌اند، بین ۱۶ تا ۲۶ سال داشته‌اند؛ همچنین به گفته علیرضا افشار،معاون اجتماعی وزیر کشور ۶۷ درصد بازداشت شدگان به دلیل عدم تطبیق با قوانین حجاب طی دو ماه اردیبهشت و خرداد در سال ۱۳۸۹ بین ۱۶ تا ۲۰ سال داشته‌اند.
 در گزارشی که سال ۱۳۸۹ از سوی نیروی انتظامی ایران منتشر شد نیز آمده است که هشت دهم درصد زنان بازداشت شده به اتهام «بدحجابی» کمتر از ۱۵سال و ۴۶ درصد آنها نیز بین ۱۶ تا ۲۰ سال داشته‌اند.
دخترانی که برای نقض قوانین حجاب به طور موقت دستگیر شده اند، در کنار مجرمان با اتهام جرائم مواد مخدر و دیگر اشکال جرائم نگه داری می شوند، و مورد برخوردهای توهین آمیز در هنگام بازداشت قرارمی گیرند. بازداشت و بدرفتاری دختران زیر ۱۸ سال به دلیل رعایت نکردن حجاب کامل اسلامی ناقض مواد ۱ و ۳۷ کنوانسیون حقوق کودک است و آنها را مشمول آیین دادرسی مشابه بزرگسالان قرار می دهند.
با وجود اینکه بر اساس قوانین اسلامی دختران پس از ۹ سالگی ملزم به رعایت حجاب اسلامی هستند٬ مقررات آموزش و پرورش دختران را از ۷ سالگی مجبور به رعایت حجاب می‌کند و بیش از شش میلیون دختر دانش آموز زیر ۱۸ ساله که براساس مقررات بین‌المللی کودک محسوب می‌شوند، موظف به پوشیدن مقنعه و مانتو و شلوار هستند.


                                                       ___________________________

۱ نظر:

ناشناس گفت...



هنوز تریاک حرف اول را در میان معتادان می زند
کارتن مهمانسرای معتادان
و دخمه ها هتل 5 ستاره آنهاست!





فرمانده نیروی انتظامی می گوید: 70 درصد مواد مخدری که وارد ایران می شود، مصرف داخلی می شود و 30 در صد بقیه کشف می شود. آمار رسمی می گوید ایران 2 میلیون معتاد دارد اما آمار واقعی باید بمراتب بیش از این باشد.

مطابق آمار، 55 درصد مصرف کنندگان مواد مخدر معتاد به تریاک، 26 درصد معتاد به شیشه، 16 درصد معتاد به کراک افغان، 8 درصد هروئین، 6 درصد حشیش و 3 درصد اکستازی هستند. یک معتاد به تریاک در سال 550 گرم تریاک مصرف می‌کند. مقدار روزانه آن 1.5 گرم است و در کشور 726 هزار معتاد به تریاک وجود دارد. در نتیجه مصرف سالانه تریاک در کشور 398 کیلوگرم است. در دسترس بودن مواد مخدر، بیکاری جوانان، نابرابری‌های اقتصادی و اجتماعی، محل زندگی نامناسب، ضعف قوانین و ضعف اجرای آن بارها و بارها به عنوان عوامل موثر در افزایش اعتیاد مطرح شده است.

سن مصرف مواد مخدر در کشور به زیر 16 سال رسیده است. دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر می گوید: یک درصد دانش آموزان یا معتاد هستند یا موادمخدر را تجربه کرده اند؛ ضمن اینکه 4.2 درصد دانشجویان کشور معتادند. در چهار ماهه نخست سال جاری تلفات مصرف مواد مخدر در مردان 838 و در زنان 101 نفر اعلام شده است. در مقایسه بیشترین تلفات به ترتیب مربوط به استان‌های تهران، خراسان رضوی و اصفهان است.

در سال 93 بالغ بر 100 هزار معتاد خیابانی در ایران وجود داشته که بیش از 13 تا 15 هزار نفر آنها در تهران زندگی می‌ کرده اند.

دره فرحزاد و پارک شوش، دو پاتوق اصلی معتادان تهران است. پس از آن فضای اطراف بزرگراه‌های پایتخت پاتوق آنهاست.

80 درصد معتادان پس از ترک اعتیاد دوباره معتاد می شوند.

دروازه غار از دروازه‌های قدیمی شهر تهران، در حد فاصل بین میدان شوش و میدان راه آهن که حالا به آن محله "هرندی" می‌گویند تفرجگاه معتادان است. اینجا محل توزیع‌کنندگان و فروشندگان مواد مخدر است و امنیت جانی برای هیچکس وجود ندارد. فقر و مهاجرین دو پدیده ثابت این محله است.

مدیرعامل سازمان رفاه، خدمات و مشارکت‌های اجتماعی می گوید:

بیش از 3 هزار معتاد در محله هرندی و محلات اطراف آن ول می گردند. کارتن‌ مهمانسرای معتادان خیابانی است و دخمه ها هتل های 5 ستاره آنها. معتادان در آلونک‌ها بصورت گروهی از کودک، بزرگسال، پیر، زن و مرد با هم زندگی می‌کنند.

در محله هرندی یا همان دروازه غار معروف نزدیک به 8 هزار خانوار معتاد ساکن هستند. کل جمعیت این محله 28 هزار و 236 نفر است. از این جمعیت حدود ده هزار و 120 نفر شاغل، 726 نفر بیکار، 20 هزار و 124 نفر باسواد، 5 هزار و 702 نفر بیسواد است.