۰۸ فروردین ۱۳۸۹
۰۷ فروردین ۱۳۸۹
یادتون هست ؟؟
" آقا "! بارها می گفت: ما نه تنها اون دنیای شما رو که این دنیاتونم درست می کنیم!!!!!!!!!...... و حالا بعد از سی سال آشفتگی و درد " جنگ و کشت و کشتار" و هزار جور بدبختی دیگه ، داریم آثار پر برکت این (درست) کردن ها رو ، در اشکال مختلف می بینیم، که یکیش هم اینه:
آمار مزاحمت برای زنان تهرانی طبق یک نظرسنجی
شهرزادنیوز: بر اساس یک نظر سنجی از زنان ۱۸ تا ۵۰ ساله تهرانی که توسط یک نهاد عمومی انجام گرفته است، بیشترین مزاحمتها از نظر زنان عبارتند از:
بوق زدن اتومبیل ها و اصرار به سوار شدن، ۸۵ درصد
تنه زدن عمدی به زنان،۸۳ درصد
انتشار تصاویر خصوصی افراد، ۸۰ درصد
متلک گفتن، ۷۶ درصد
پراندن الفاظ رکیک، ۷۵ درصد
ویراژ دادن و حرکات نمایشی موتورسواران، ۷۲ درصد
تعقیب زنان توسط مردان در اماکن خلوت،۷۲ درصد
۰۵ فروردین ۱۳۸۹
راسل ، در کتاب خود " حقیقت و افسانه " می نویسد
به تجربه دريافته ام كه طغيان گران هرگز خويشتن را به تمامي از نفوذ مردمي كه بر ضد آنان طغيان مي كنند ، نمي توانند آزاد سازند. هر چه را كه اينان پسنديده اند ، طغيانگران بايد مردود شمارند و هر چه را كه اينان مردود شمرده اند ، طغيانگران ناگزير مي ستايند.
بدينسان عقايد آنان به صورت معكوس از طرف دشمنانشان تقرير مي شود. فقط به تدريج معلوم مي گردد كه براي دست يافتن به حقيقت ، چنين راه سهل و آساني وجود ندارد. پذيرفتن اين كه افكار و عقايد فلان كس همواره باطل است ، همان اندازه زيانبخش است كه گمان كنيم افكار و عقايد او همواره درست است ...
۲۸ اسفند ۱۳۸۸
۲۵ اسفند ۱۳۸۸
۱۶ اسفند ۱۳۸۸
تصادفات رانندگی امسال، سیصد هزار کشته و مجروح بر جای گذاشت!؟
خبرگزاری مهر: رئیس پلیس راهور(!) با اعلام اینکه تصادفات 11 ماهه سال جاری 300 هزار کشته و مجروح بر جای گذاشته است، گفت: پیامدها و عوارضی که در پی بروز سوانح رانندگی بوجود می آید از جدیترین معضلات کشور است
گفتنی است جادههای ایران پرحادثه ترین جادههای جهان هستند. سالانه بيش از 400 هزار تصادف جاده ای در ايران روی می دهد و اين، کشورمان را در رديف اول حوادث مرگ بار جاده ای جهان قرار داده است. در این 400 هزار مورد تصادف جاده ای در سال، بیش از 27 هزار نفر کشته می شوند و شمار آنهايی که در این تصادفات دچار نقص عضو یا معلولیت و جراحتهای جدی می شوند، از 200 هزار مورد هم می گذرد. این یعنی هر سال در ایران یک زلزله درست مثل زلزله بم و حتی با تلفاتی بیشتر روی می دهد
۱۱ اسفند ۱۳۸۸
نمایش لباس یکسان برای کارمندان زن و باقی قضایا
این اولین عکس از لباسهایی است که قرار است به زودی از پوششهای یکسان کارمندان سازمان میراث فرهنگی شود!!؟ یعنی ، چادر......!؟
. معاون صنایعدستی سازمان میراث فرهنگی، تهمینه دانیالی، هشتم اسفند به خبرگزاری ایلنا گفت: «وزیر آموزش و پرورش نیز از این پوششها استقبال كرده و میتوان امیدوار بود كه در آیندهای نزدیك افراد شاغل در آموزش و پرورش نیز از این لباسها به عنوان لباس فرم استفاده كنند.»
۱۰ اسفند ۱۳۸۸
پنهان كاري و گسترش معضل زنان روسپي ، در خلافت اسلامی
مطابق بررسي ها ميانگين سني دختران بين 12 تا 25 سال تخمين زده شده و در تابستان آمار اين زنان افزايش مي يابد و كمترين ميزان فحشا در اسفند ماه است.
دكتر "امان الله قرايي مقدم" ، جامعه شناس و استاد دانشگاه در گفتگو با فردا گفت: در ايران اين پديده در حال گسترش است. مطالعات نشان مي دهد كه سن فحشا به 10 سال كاهش يافته و دختران جوان كه به تازگي وارد اين كار شده اند بيشترين تعداد آنها را تشكيل مي دهند.
اين آسيب شناس در تبيين علل شيوع فحشا در كشور مي گويد: مهمترين عامل بروز فحشا فقر و ناتواني زنان در تامين مايحتاج اوليه زندگي شان است.طلاق و نابسامانيهاي خانوادگي، افزايش حاشيه نشيني و مهاجرت ، بي سوادي و ناآگاهي و اعتياد از جمله عوامل افزايش پديده فحشا است. زنان به دليل پايين بودن سطح آگاهي و عدم تكوين شخصيت و تلقين پذيري در اين زمينه آسيب پذير تر هستند. همچنين پديده زنان خياباني زاييده فرار دختران و زنان از خانواده است و عمده ترين عامل فرار زنان و دختران به نابساماني هاي زندگي و خانوادگي باز مي گردد و اين نابساماني فقط نابساماني اقتصادي نيست.
امان الله قرايي مقدم همچنين ضعيف شدن ارزش هاي ديني در ميان برخي قشرهاي جامعه كمرنگ شدن ارزش هاي ديني يكي از عوامل گسترش فحشاء در جامعه است. دين يكي از عوامل مهم جلوگيري كننده از انحرافات اجتماعي است. وقتي ارزش هاي ديني و هنجارها در جامعه ضعيف شود، جامعه دچار بي بند و باري خواهد شد.